Doe mee aan één van onze doe-het-zelf upcycling workshops! Een leuke kans om creatief te zijn, met je handen te werken, zelf iets te maken en om oude materialen een nieuw leven te geven.

Upcycling Workshops

Upcycle Society workshops zijn er om je te inspireren en laten zien hoe je unieke, functionele producten kunt maken van oude spullen en afval.

Upcycling workshops voor volwassenen, kinderen en organisaties.

Voor volwassenen

Voor volwassenen

Tijdens onze workshops spelen we met afval, stropen we de mouwen op om iets tastbaars te maken en laten we jouw creatieve sappen vloeien. De workshops zijn ontworpen voor plezier én om je aan het denken te zetten. Iedereen keert huiswaarts met een bijzonder item voor in huis of om cadeau te doen. Neem contact op om een groepsworkshop in te plannen voor jouw speciale gelegenheid.

Voor organisaties

Voor organisaties

Om goed te functioneren in de hedendaagse complexe zakenwereld is scherp en creatief denkvermogen steeds belangrijker. Voor onze upcycling-workshops voor organisaties stellen we een op maat gemaakt programma samen dat je collega’s kan pushen om de rechter hersenhelft te gebruiken, ideeën af te wegen in dialoog en oplossingsgericht bezig te zijn met afval.

Voor kinderen

Voor kinderen

U kunt zich voorstellen dat spelen met afval op zich al leuk is voor kinderen. Naast plezier maken proberen we ook gericht aan hun motorische en technische vaardigheden te werken maar ook, en nog belangrijker, zelfvertrouwen te kweken in hun creatieve capaciteiten. Een ideale plek voor quality time met je kinderen.

Workshops op maat

Workshops op maat

Handwerk is een vorm van therapie, een manier om aan jezelf te werken en zelfvertrouwen op te bouwen. Daarom werken we ook graag met individuen en groepen die bijvoorbeeld een burn-out, depressie of eenzaamheid doormaken, of met andere mentale of sociale beperkingen kampen.

Schrijf je nu in voor één van onze opkomende upcycling workshops in onderstaande lijst. Je kunt ook direct contact opnemen om je te registreren of om een op-maat-gemaakte workshop in te boeken voor jouw groep.

Geef speciale verzoeken ruim van tevoren door, zodat we o.a. de benodigde items kunnen verzamelen. Neem vandaag nog contact op om van gedachten te wisselen over een geschikte workshop!

Toekomstige workshops Contact opnemen
Circulair design, duurzame producten en upcycling workshops.